Nieuws

24 September tot 2 oktober kamer vrij door annulering:

Wegens een annulering hebben we een tweepersoonskamer vrij van 24 september tot 2 oktober 2023.

April 2023:

Parkeren bij onze B&B.

Het is niet meer voor iedereen toegestaan om gratis te parkeren in onze straat. Mensen die niets te zoeken hebben in onze straat moeten op het grote parkeerterrein van Wielemaker gaan staan, kosten zijn dan € 12,50 voor een dagpas of € 2,40 per uur. Gaan mensen  toch parkeren in onze straat dan moeten zij een dagkaart kopen van € 50,00, of krijgen een boete.

Maar..........voor onze gasten is er iets geregeld. Als gast van onze b&B mag u parkeren  in onze straat en dus ook voor ons huis. U hoeft daarvoor verder niets te betalen. Wij moeten jullie kenteken in een speciale app doorgeven aan de gemeente Veere. Dit zodat bij controle u geen boete kunt krijgen. Dus als gast niet zomaar uw auto zonder aanmelding bij onze B&B  neerzetten, want dan zou het fout kunnen gaan. Er wordt iedere dag gecontroleerd! Het is handig als wij uw kenteken al van te voren hebben, dan kunnen we indien mogelijk al uw auto registreren. En kunt u dus zonder probleem al parkeren in de straat. Maar.....let op, dit kunnen wij alleen doen indien er niet meer 2 voertuigen staan geregistreerd. Wij hebben namelijk een vergunning voor 2 auto,s. Voor vragen over t parkeren kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht.

01 april 2023:

Vanwege een annulering met de paasdagen hebben wij vanaf nu 1 april 2023 tot zaterdag 8 april 2023 een kamer vrij. Eventueel voor 4 personen. 

Wegen ein stornierung mit Ostern, haben wir ab jetzt den 1. April bis Samstag den 8. April 2023 ein doppelzimmer frei mit eventuell noch ein kleines zimmer extra fur auch 2 personen.

 

18 maart 2023: 

VERWARMEN:

We hebben nu infrarood verwarming op de kamers, dit in combinatie met elektrische radiatoren. Dus we vragen de gasten om geen gebruik meer te  maken van de cv radiatoren. De temperatuur kunnen wij van ieder paneel apart regelen. Ze staan ingesteld op 19 a 20 graden per vertrek. Mocht dit te warm of te koud zijn geef dit dan aan ons door dan kunnen wij de temperatuur naar uw wens aanpassen.  1 van de infrarood panelen heeft een fotobekleding erop van Dishoek. Zie foto.

BELANGRIJK: Hang geen kleding oid aan de panelen, want deze kunnen afgeven en we krijgen de kleurstof niet meer uit het paneel!

 

 

 

25 maart 2022: Het is nu ook mogelijk om met betaalpas te betalen.

U kunt vanaf nu ook met betaalpas betalen. Dit kan contactloos of met pin. De meest gangbare betaalpassen worden geaccepteerd. U moet er wel rekening mee houden dat er 1,9% transactiekosten over het totaalbedrag wordt berekend.

18 maart 2022: Hoezo diervriendelijk?

Dit weekend hadden we wel een heel bijzondere gast. Een meneer en mevrouw zochten een diervriendelijke Bed and Breakfast, want ze nemen altijd hun Kaketoe mee. Nou..............dan zijn ze bij ons op het juiste adres. Dus hadden we een Kaketoe in huis. Een super lief en schoon dier. Altijd leuk zo'n bijzondere gast!

05-06-2021: We zijn ook te vinden op Instagram.

Ondertussen hebben we meer dan 3000 volgers op Instagram. Dat is ook niet verkeerd. #bedandbreakfasthenderikx

05-06-2021:

Een score van 9 gemiddeld is in de pocket!

Ja hoor , het is zo ver! De gemiddelde review score van een 9 is binnen. Daar zijn we super trots op. En dat van 129 reviews. Nu is het zaak om dat vast te houden en misschien zelfs te overtreffen! We gaan er voor!

14 oktober 2020

De horeca is dicht , maar dat hoeft u niet te beletten om gewoon naar onze B&B te komen, want er bestaat natuurlijk altijd de mogelijkheid om eten van uw keuze bij ons thuis te laten bezorgen, en dan dineren op de eigen kamer. Via de thuisbezorgd app.kunt u zien welke zaken er bij ons bezorgen. Servies en bestek liggen al op de kamers. En heeft u te weinig, dan zorgen we voor extra servies. De afwas doet de vaatwasser. Dus simpel het vuile servies op een dienblad zetten en het komt schoon weer terug.

Misschien mist u dan de sfeer van het uit eten gaan, maar beter iets dan niets. En..........gelukkig verandert er aan de natuur verder niets! Dus daar kunt u gewoon van blijven genieten.

29-08-2020:

Op dit moment hebben we 116 reviews gehad op Bedandbreakfast.nl. We hebben een gemiddelde score van ruim 8,9. Iets waar we best trots op mogen zijn. Al zien we die 8,9 graag een 9 worden. We doen ons best.

04-09-2020: 

Alweer een 10 als review op Bedandbreakfast.nl. We gaan richting de 9 als gemiddelde. Nu 117 reviews gehad.