Nieuws

25 maart 2022: Het is nu ook mogelijk om met betaalpas te betalen.

U kunt vanaf nu ook met betaalpas betalen. Dit kan contactloos of met pin. De meest gangbare betaalpassen worden geaccepteerd. U moet er wel rekening mee houden dat er 1,9% transactiekosten over het totaalbedrag wordt berekend.

18 maart 2022: Hoezo diervriendelijk?

Dit weekend hadden we wel een heel bijzondere gast. Een meneer en mevrouw zochten een diervriendelijke Bed and Breakfast, want ze nemen altijd hun Kaketoe mee. Nou..............dan zijn ze bij ons op het juiste adres. Dus hadden we een Kaketoe in huis. Een super lief en schoon dier. Altijd leuk zo'n bijzondere gast!

07-03-2022: prijsstijging vanwege hoge gasprijs.

Vanwege de enorm gestegen gasprijzen zijn wij genoodzaakt om onze prijzen per persoon met € 2,00 per nacht te verhogen. We vragen uw begrip hiervoor. Zodra de prijzen weer flink lager zijn en weer stabiel zullen we de € 2,00 per persoon er weer afhalen.

05-06-2021: We zijn ook te vinden op Instagram.

Ondertussen hebben we meer dan 3000 volgers op Instagram. Dat is ook niet verkeerd. #bedandbreakfasthenderikx

05-06-2021:

Een score van 9 gemiddeld is in de pocket!

Ja hoor , het is zo ver! De gemiddelde review score van een 9 is binnen. Daar zijn we super trots op. En dat van 129 reviews. Nu is het zaak om dat vast te houden en misschien zelfs te overtreffen! We gaan er voor!

14 oktober 2020

De horeca is dicht , maar dat hoeft u niet te beletten om gewoon naar onze B&B te komen, want er bestaat natuurlijk altijd de mogelijkheid om eten van uw keuze bij ons thuis te laten bezorgen, en dan dineren op de eigen kamer. Via de thuisbezorgd app.kunt u zien welke zaken er bij ons bezorgen. Servies en bestek liggen al op de kamers. En heeft u te weinig, dan zorgen we voor extra servies. De afwas doet de vaatwasser. Dus simpel het vuile servies op een dienblad zetten en het komt schoon weer terug.

Misschien mist u dan de sfeer van het uit eten gaan, maar beter iets dan niets. En..........gelukkig verandert er aan de natuur verder niets! Dus daar kunt u gewoon van blijven genieten.

29-08-2020:

Op dit moment hebben we 116 reviews gehad op Bedandbreakfast.nl. We hebben een gemiddelde score van ruim 8,9. Iets waar we best trots op mogen zijn. Al zien we die 8,9 graag een 9 worden. We doen ons best.

04-09-2020: 

Alweer een 10 als review op Bedandbreakfast.nl. We gaan richting de 9 als gemiddelde. Nu 117 reviews gehad.